Masterclass - van bul naar baan

02 april 2017

De Geneeskundestudent probeert zich in te zetten voor alle geneeskundestudenten, ook voor hen die binnenkort lid af zullen worden en als arts aan de slag zullen gaan. Echter is deze overgang van student naar basisarts nog niet zo makkelijk en komt er een hoop bij kijken. Daarom organiseert DG op vrijdag 9 juni een masterclass: van bull naar baan! Gedurende deze middag kun je workshops volgen, krijg je lezingen en zal er een informatiemarkt zijn waarbij we je op weg helpen met deze overgang. Zo krijg je een update over de laatste stand van zaken op de arbeidsmarkt, kun je je CV laten checken, krijg je tips voor je sollicitaties maar praten we je ook bij over waar je financieel en verzekeringstechnisch nu allemaal rekening mee moet gaan houden. Inschrijvingen openen binnenkort via onze website. Hou voor de inschrijvingen, kosten, locatie en de laatste inhoudelijke updates onze Facebookpagina in de gaten. LET OP: er is maar beperkt plek dus wees er snel bij!

Reacties

  • Een bevestiging na inschrijvings mail zou welkom zijn XD (geld ook voor Tamara van Gelder )
    Dalen, Tanja van15 mei 201721:40