Event - de beste jonge dokter

02 april 2017

Stel we zouden je vragen om de beste, net afgestudeerde arts die je kent aan te wijzen? Wie zou je dan kiezen? En belangrijker nog: waarom? De Geneeskundestudent en het Erasmus MC starten een competitie voor de beste jonge dokters van Nederland. Een competitie met een knipoog! Want, wat maakt een arts eigenlijk goed? En wie bepaalt dat? Hoe bepaal je de kwaliteiten van een arts en kan dat eigenlijk wel? Zouden patiënten dezelfde keuze maken? Vragen waar we middels een ludieke competitie de discussie over willen starten. Daarom wordt er – in voorbereiding op de competitie – het interactieve symposium “De beste jonge dokter” georganiseerd. Patiënten, studenten en opleiders gaan de discussie aan over hoe de beste jonge dokter eruit moet zien. Wil jij ook jouw stem laten horen een mee doen aan deze discussie, geef je dan gratis op voor het evenement! Kijk op onze facebookpagina voor meer info

Aanmelden kan via: https://www.erasmusmc.nl/beste-jonge-dokter/symposium1/aanmelden/

Voor meer info zie: www.erasmusmc.nl/beste-jonge-dokter

Vragen? Mail naar: bestejongedokter@erasmusmc.nl