Oproep youth delegate – IFMSA

03 september 2019


 

Heb jij een passie voor Global Health? Ben je geïnteresseerd in internationaal gezondheidsbeleid en wil je ervaring opdoen in diplomatie? Wil je namens Nederland een statement geven op de World Health Assembly?  Word dan de Youth Delegate van 2019-2020, kom in aanraking met IFMSA-NL, VWS en BZ, en ga van 17 tot 21 mei mee met de Nederlandse delegatie naar de World Health Assembly (WHA) in Genève! 

Interesse? Bekijk de vacature op www.ifmsa.nl/youthdelegate en stuur uiterlijk 15-09-2019 je motivatiebrief en CV naar socoyd@ifmsa.nl

Heb jij een passie voor Global Health? Ben je geïnteresseerd in internationaal gezondheidsbeleid en wil je ervaring opdoen in diplomatie? Wil je namens Nederland een statement geven op de World Health Assembly?  Word dan de Youth Delegate van 2019-2020, kom in aanraking met IFMSA-NL, VWS en BZ, en ga van 17 tot 21 mei mee met de Nederlandse delegatie naar de World Health Assembly (WHA) in Genève! 

Interesse? Bekijk de vacature op www.ifmsa.nl/youthdelegate en stuur uiterlijk 15-09-2019 je motivatiebrief en CV naar socoyd@ifmsa.nl