Ouderengeneeskunde, het specialisme van nu!

10 april 2019

Ben jij bijna klaar met geneeskunde? Kies voor ouderengeneeskunde, het specialisme van nu!

Ben je coschapper en wil je je (verder) specialiseren? Los je graag complexe medische vraagstukken op en zoek je dynamiek in je werk? En hou je van het regisseren van multidisciplinaire zorg? Dan is het specialisme ouderengeneeskunde misschien iets voor jou

Als specialist ouderengeneeskunde kijk je naar de patiënt in zijn totaliteit. Meestal zijn dat kwetsbare ouderen met dementie of complexe chronische aandoeningen, maar soms ook jongere patiënten. Zij wonen in een verpleeghuis of thuis. Je voert de regie over hun multidisciplinaire zorg en werkt samen met (para)medici en zorgprofessionals. Dat doe je in loondienst of zelfstandig. Je kunt volop doorgroeien, zowel in medisch leiderschap als in wetenschap of specialisatie. Door de dubbele vergrijzing blijft de vraag naar specialisten ouderengeneeskunde toenemen. De overheid heeft niet voor niets het aantal opleidingsplaatsen verhoogd.

Solliciteren voor de opleiding die in september van start gaat, kan nog tot en met 30 april! Kijk op www.ouderengeeskunde.nu voor informatie en sollicitatie! Wil je eerst meer over het vak weten? Meld je dan aan voor een meeloopdag of een informatiebijeenkomst via www.ouderengeneeskunde.nu.