Vul de enquête in!

De Geneeskundestudent28 november 2018

Vul de De Geneeskundestudent enquête in en maak kans op een Apple Ipad 2018! Ga naar: https://q.crowdtech.com/tHp16yz-l0SvnW6N1mY-Vw.

Onze enquête is zojuist naar jou gemaild! Door deze in te vullen help jij ons om voor jouw belangen op te komen. Hoe meer mensen deze enquête invullen, des te sterker wij staan in overleggen en onderhandelingen. Dit jaar willen wij ons o.a. hard maken voor reiskostenvergoeding, financiële tegemoetkomingen en een veilige leeromgeving! Vind jij dit ook belangrijk? Vul dan nu de enquête in!

N.B. Bij sommigen komt de enquête terecht bij de spam. Verder dient in het vakje '*verplicht' van de eerste pagina op de mobiele versie je e-mailadres ingevuld te worden.

Ingevuld? Dan maak jij kans op een van onze vele prijzen: 
Apple iPad 2018 - 1 compendium geneeskunde - 1 scheurkalender 2019 van het compendium - 3 pocketversies van het compendium (gynaecologie & obstetrie, neurologie, cardiologie en vasculaire geneeskunde) -1 gratis jaarabonnement bij de NtvG

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over de enquête, neem dan gerust contact op via: info@degeneeskundestudent.nl.