Themabijeenkomst Promoveren Leiden

Locatie: Collegezaal 1, LUMC, Leiden
Datum: 26 maart
Themabijeenkomst Promoveren Leiden

Promoveren – is dat nu echt nodig voor een opleidingsplek? Wat houdt een promotietraject eigenlijk in en past dit wel bij mij? Wat vinden opleiders nu écht belangrijk bij sollicitaties? Op donderdag 26 maart organiseert De Geneeskundestudent in samenwerking met het KNMG District Alphen-Gouda-Leiden de themabijeenkomst ‘Promoveren’ in Leiden waarbij we proberen een antwoord te vinden op deze vragen.

Opleiders van de interne geneeskunde en heelkunde in Leiden, prof. dr. De Fijter en prof. dr. Hamming, zullen uitleggen wat voor hen het belang is van een promotie. Ilona Narayen, promovendus kindergeneeskunde, zal meer vertellen over wat een promotietraject inhoudt. Maar is promoveren nu wel echt zo nodig? Martine Plomp, AIOS Neurologie en niet gepromoveerd, legt uit waarom zij vindt dat dit absoluut niet noodzakelijk is. De avond wordt afgesloten met een GRATIS borrel waarin je al je vragen kunt stellen aan de sprekers.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier voor de poster, het facebook-evenement of meld je direct aan via deze link! We hopen jullie allemaal te zien de 26e!

Wat: Thema-avond promoveren
Waar: Collegezaal 1, LUMC, Leiden
Hoelaat: 19.00u - 21:30u met aansluitend gratis borrel
Inschrijven: via deze link