Themabijeenkomst Persoonlijk Leiderschap

Datum: 24 november
Themabijeenkomst Persoonlijk Leiderschap

Op vrijdag 24 November organiseert De Geneeskundestudent een themabijeenkomst over Persoonlijk Leiderschap. 

Persoonlijk Leiderschap? 
Het beroep van arts is al lang niet meer gebaseerd op alleen medisch inhoudelijke kennis. Heden ten dage wordt er ook van artsen verwacht dat zij beschikken over eigenschappen als medisch leiderschap, moeten ze zich persoonlijk kunnen profileren, durven te verbreden buiten de geneeskunde en bovendien inspelen op toekomstige ontwikkelen. Echter leidt de studie geneeskunde je niet op voor deze taken. Om hier meer kennis over te krijgen organiseren wij 24 november een themabijeenkomst waarin dit alles is samengevat: Persoonlijk leiderschap

Het programma
Tijdens de themabijeenkomst zullen professionals uit verschillende richtingen van de medische wereld hun verhaal vertellen en middels workshops jou tools aanbieden. Ze gaan het onder andere hebben over DBC’s en financiën in de zorg, bedrijven die samenwerken met ziekenhuizen en hoe dat werkt, hoe je als specialist mee kunt doen aan een maatschappelijk debat en hoe je je kan onderscheiden door middel van je CV door bijvoorbeeld promoveren. Het exacte programma zal binnenkort bekend worden gemaakt. 

Voor wie?
De themabijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die graag wilt leren welke aspecten er zijn naast de medische inhoud en graag tools hiervoor wilt ontwikkelen. Niet alleen geneeskundestudente maar ook studenten en professionals met een paramedische, maatschappelijke, politieke of andere achtergrond. Aansluitend zal de ALV plaatsvinden voor leden van De Geneeskundestudent.

Waar en wanneer? 
De themabijeenkomst en de ALV zullen plaatsvinden op het kantoor van de VVAA in Utrecht op de Orteliuslaan 750
Inloop zal zijn vanaf 15:45 en het programma zal beginnen om stipt 16:00 uur.

Aanmelden
De kosten voor deelname zijn €5,00 inclusief koffie/thee bij ontvangst, soep en broodjes tussendoor en een borrel na afloop. Inschrijven gaat als volgt:

  1. Boek €5,00 (euro) over naar NL08 ABNA 0613 4782 74 ten name van ‘De Geneeskundestudent’ o.v.v. “themabijeenkomst persoonlijk leiderschap” en je naam. Maak van deze overboeking een printscreen als bewijs!
  2. Aanmelden doe je door vervolgens te mailen naar info@degeneeskundestudent.nl, met als onderwerp ‘Themabijeenkomst Persoonlijk Leiderschap’. Deze mail omvat:
    • ‘Ik wil me aanmelden voor de themabijeenkomst 'Persoonlijk Leiderschap'
    •  Voeg de gemaakte printscreen toe als bijlage (enkel de mails met een bijlage worden in behandeling genomen)
  3. Na inschrijving ontvang je binnen 4 werkdagen een bevestiging.

Geïnteresseerd?
Klik dan hier!