Themabijeenkomst Promoveren Zwolle

Locatie: Isala Klinieken, Zwolle (auditorium)
Datum: 01 april
Themabijeenkomst Promoveren Zwolle

Is het waar dat je gepromoveerd moet zijn om in opleiding te komen? Vraag het aan opleiders en promovendi zelf en discussieer mee op de gratis themabijeenkomst van De Geneeskundestudent, in samenwerking met KNMG-district Zwolle-Flevoland. De themabijeenkomst vindt plaats op 1 april, in het auditorium van de Isala Klinieken in Zwolle. De avond start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur, met aansluitend een borrel. Voor broodjes wordt gezorgd.
 
Programma
Op de avond komen zowel voor- als tegenstanders aan het woord. Vragen als: ‘Promoveren; is dat nu echt nodig voor een opleidingsplek?', 'Wat houdt een promotietraject eigenlijk in en past dit wel bij mij?’ en ‘Wat is nu écht belangrijk bij sollicitaties?’, komen aan bod. Er is uiteraard ruimte voor vragen na iedere spreker en aan het einde van het programma volgt een interactieve discussie geleid door de dagvoorzitter dr. Groeneveld.

Kosten
Geen! De broodjes en de borrel worden aangeboden door KNMG-district Zwolle-Flevoland.

Datum, tijd, locatie
1 april, 18.30-21.30 uur, Isala Klinieken, Zwolle (auditorium). Aansluitend vindt een borrel plaats, voor broodjes voorafgaand aan de themabijeenkomst wordt gezorgd.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie zie het facebook-evenement . Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: knmgdistrict.flevoland.zwolle@gmail.com! We hopen jullie allemaal te zien op 1 april!